torstai 14. huhtikuuta 2011

Kaapistot

Kiintokalusteet saapuivat, tai ainakin osa niistä. Eli keittiön alakaapit ja kahden makuuhuoneen komerot.
Isoon makkariin asennettiinkin komerot heti paikoilleen, täytyy sanoa että oli tiukka mitoitus...tarvittiin kumivasaraa, eikä niitä olisi tarvinnut ruuvata seinään ollenkaan, sen verran piukkaan menivät. Tämä taas johtui siittä, että laitoimme päätyseinälle piirtopinnoitteen jota ei ollut huomioitu mittauksessa, mutta toimii tuo homma noinkin.
Huomenna pitäisi sitten tulla lisää kalusteita eli kodarin ja eteisen kaapit. Tasot yms. ja vessojen kalusteet sitten myöhemmin. On huomattavasti helpompaa kun kalusteet tulevat erissä, kuin koko setti kerralla.
komerot olohuoneessa
Iso makkari alkaa siis olemaan liukkareita ja listoja vaille valmis.
Tuo piirtopinnoite sopii takaseinään kuin nenä päähän, valitettavasti siitä ei ole kunnon kuvia. Piirtopinnoitetta on vielä yli 1,5 säkkiä jäljellä joten muutkin makkarit saavat tuon yhdelle seinälle. Parasta tuossa "efektiseinässä" on se ettei se ole huomattavasti erivärinen kuin muut seinät vaan tuo erilaisuus tulee esiin pintamateriaalina.
piirtopinnoite

huonosti erottuu kuvassa tuo seinä

makkarin siivousta surkean mini kärrän avulla

2 kommenttia:

  1. Mitä laminaattia/parkettia tuo teidän lattia on? Me olemme metsästäneet harmaata, hieman kiiltäväpintaista laminaattia mutta ei toistaiseksi ole löydetty mieleistä. Tuo teidän näyttä ainakin näissä kuvissa hienolta.

    VastaaPoista
  2. Laminaatti on Pergo Original Excellence Silvergrey Oak Plank 4V ST koodi 70204-0231

    VastaaPoista