perjantai 1. huhtikuuta 2011

Fenestra PRKL! part 2

Nyt tämän pikku-oravan muroihin on kustu viimisen kerran. Käpy paloi lopullisesti.
Fenestralta tuli tänään kauan odottamamme pikkuikkuna ruokailutilaan. Tässä ikkunassa oli kuitenkin sälekaihtimen mekanismi rikki, vieläpä siten että se on lähtenyt Fenestralta rikkoutuneena, kuten myös kolhut sisäpuitteessa, nekään eivät ole voineet tulla kuljetuksessa. Jotenkin tuntuu suoranaiselta vittuilulta ja kiusanteolta.
Onko ainoa vaihtoehto saada kunnolliset ikkunat, käskeä Fenestran hakea  paskansa ja tilata Tiiviltä uudet...(Tiivi on toinen Kastellin ikkuna toimittaja), meillä oli edellisessä asunnossa tuollaiset ja olivat hyvät.
Mekanismi katki

Kolhut sisäpuitteessa
Olohuoneen, keittiön ja ruokailutilan lattian laatoitusta aloiteltiin lattian imuroinnilla ja primeroinnilla.
Laattojen jakoa soviteltiin ja mittailtiin ja lopuksi merkattiin lattiaan viivat laatoitukselle.Lattiat pitäisi saada valmiiksi ensi viikon aikana, koska keittiökalusteet ja muut kiintokalusteet saapuvat viikolla 15.

3 kommenttia:

 1. Hei!

  Miten korkea Savumax piipusta tuli ja oliko taloudellisesti järkevämpää laittaa Schiedeli osaan ja säästää siten Savumaxin korkeudessa?
  Oliko Savumaxin kustannus yli vai alle 4000€?

  Tsemppiä rakentamiseen! Hyvinhän se sujuukin.

  VastaaPoista
 2. Hei piipusta tuli yhteensä 7,5 metriä korkea kun savumax on 3m+3m ja muurattu osa tuon 1,5m. Tuo alku muurattiin siksi, että siihen saadaan helposti liitettyä sekä takka, että kiuas. Meillä ei siis voi samaan aikaan saunoa kun poltellaan takkaa... Hinnat taisi mennä yli, kun siihen lisätään vielä automatiikka ja pumput yms, joita emme ottaneet savumaxilta. Piippu oli n.4000 euroa.

  VastaaPoista
 3. Kylläpäs vastustaa noiden ikkunoiden kanssa :( Toivottavasti saatte pian kunnollista tavaraa!! Tsemppiä!!!

  Meille tuli Tiivin ikkunat ja ei niissäkään nyt kovasti kehusmista ole... Sormiliitokset on mitä on ja muitakin kolhuja siellä täällä. Yksi Tiivin asentaja niitä on käynyt katsomassa ja paikkailemassa. Tuumasi vain, ettei ikkunoita saa katsoa kahta metriä lähempää!! Ja paskat, kyllä mä ainakin haluun kunnolliset ikkunat jotka on tehty viimisen päälle ja niitä kestää katsoa lähempääkin.

  VastaaPoista