torstai 31. maaliskuuta 2011

Fenestra PRKL!

Uskomatonta P*skaa.... pitää joka milli syyniä niiden tuotteissa. Nyt avattiin yksi sälekaihdin ja kuinka ollakkaan se oli vaurioitunut. Tämä Kastellin/Fenestran ikkuna reklamaatio saa siis jatkoa...no ei se ollut vielä edes loppunut, koska odottelemme edelleen sitä yhtä ikkunaa. Muita ikkunoita en jaksanut avata, koska joudumme silloin poistamaan kaikki muovit niistä ja taas suojaamaan uudelleen maalauksien vuoksi.
Käsittämättömiä laatuongelmia Fenestralla, josta taas johtunee heidän valtavan pitkät toimitusajat koska kaikki tuotteet joutuvat tekemään kolme kertaa. Emme missään nimessä voi suositella Fenestraa kenellekkään, jos pystytte asiaan vielä vaikuttamaan suosittelen katselemaan saksanmaan markkinoita.
Tuo vääntymä ei näy sisälle, mutta vaihtoon menee silti
Muurari sai takan valmiiksi omalta osaltaan, meille jää tuosta vielä pinnoitus.
Funkkis Pikku-jussi
Laattoja ja lattiakaivoja mallailtiin paikoilleen. Kuinka sattuikaan sopimaan laatat pesuhuoneeseen....no mehän valittiin laatat ensin ja vasta sen jälkeen suunniteltiin pesuhuone.
Pesuhuoneen Unidrainit ja laatat


Vieser lattiakaivo ja Altaj 10x10 laatat

2 kommenttia:

 1. Really Awesome………very nice post. You are Expert in your profession. It's a very interesting in a post. I appreciate you keep do a posting..
  Wardrobes Dublin
  Sliding wardrobe Cork
  Fitted wardrobe
  fitted wardrobes dublin
  Half Height Wardrobes

  VastaaPoista