lauantai 12. helmikuuta 2011

Keittiökalusteet

Tässä kuvia keittiökalusteista ja muista kiintokalusteista, kun huomasin ettei niistä ole mitään esittelyä vielä.
Keittiön tasoksi tulee Varpaisjärvenmusta kivitaso, oviksi Kensapuun valkoinen kiiltävä kalvo-ovi, rungot valkoinen melamiini, yläkaapinovet nostomekanismilla Hahle/Ecolam alumiinikehys mattalasein ja alumiini vetimin. Kulmakaappeihin Hahlen Le Mans- mekanismit, laatikostot Hahlen Tandembox hidastetut ja kokonaan ulostulevat. Altaaksi Intran Granite-sarjan Nemo N-100 musta alta-asennettuna.
Liesituuletin poikkeaa kuvasta ja on Savo MINIOM valkoisena. Hanaksi Hansgrohen Talis S2 SPTM.
Kodinhoitohuoneeseen tasoiksi tulee Ecolam/Hahle 9417W valkoinen laminaatti. Rungot valkoinen melamiini. Ovet Iiris Fumo kiiltävä harmaa. Alumiini jalat ja Hahlen pyykkikorit pesukoneen ja kuivausrummun alle. Irtosivut harmaata melamiinia. Vetimet alumiinia.


Kodinhoitohuoneen läheiseen WC:hen tulee samat kalusteet kuin kodinhoitohuoneeseenkin.
WC-istuimen virkaa tulee hoitamaan Geberitin seinä-wc elementti ja istuimeksi Vitran seinämalli.
Hanaksi Hansgrohen Talis S2. Kuvasta poiketen meille ei tule mitään valolippaa. Altaaksi valkoinen Clever valumarmoriallas.


Käytävän WC:n tasoksi Taivereunainen laminaatti Basalt slate. Ovet Kensapuun Piano kiiltävä valkoinen. Hanaksi samainen Hansgrohe Talis S2 ja WC-istuimen virkaa hoitaa sama yhdistelmä kuin toisessakin wc:ssä. Jälleen kuvasta poiketen ei tule valolippaa.

2 kommenttia:

  1. Hienolta näyttää. :) Yksi asia jäi silti askarruttamaan; miksi laitatte keittiöön kalvo-oven, mutta kuitenkin mustan kivitason? Halvan ja arvokkaan materiaalin yhdistäminen kummastuttaa. Tykkään viimeisestä kuvasta, on kiva, että peitteet ja taso ovat samanväriset. Teille tulee hieno koti! <3 Tsemppiä projektiin! T:"Myös rakentamassa"

    VastaaPoista
  2. Hei. Vain tuohon kalvo-oveen sai alumiinisen yläosan, joka toimii vetimenä, en nyt muista miksi sitä kutsuttiin. Korkeakiilto kalvo-ovi sopi parhaiten meidän silmään tuonne keittiöön, kun maalatulla ovella ei pääse samaan kiiltoasteeseen. Ei se ainakaan hinnan puolesta nyt niin halpa materiaali ole ;) Tsemmppiä teillekkin rakentamiseen.

    VastaaPoista