sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Laastia ja kittiä

Avattiin Fenestralta tullut paketti jossa on uusi sisäpuite väärän tilalle. Tällä hetkellä meillä on paikallaan tuuletusheloituksella oleva ikkuna jossa on vanhanmalliset sälekaihtimet. Tästä sitten väännettiin muutama viikko Kastellin asiakaspalvelupäällikön kanssa ja sovittiin että Fenestra toimittaa meille uuden sisäpuitteen jossa on tuuletusheloitus ja uusi integroitu sälekaihdin. Tuo sisäpuite saapui siis jo reilu viikko sitten, mutta enpä viitsinyt sitten pakettia avata ennemmin, koska oli sovittu että Kastellin asentaja tulee sen laittamaan paikoilleen. No tänään sitten kuitenkin paketti avattiin ja hämmästys oli suuri kun esiin tulikin sisäpuite jossa ei ole tuuletusheloitusta ja sälekaihdin on vanhaa mallia.... kyllä on jollakulla matkalla pudonnut intiaanit kanootista.

Uusi väärä sisäpuite

Nykyinen väärä sisäpuite


No saatiin jotakin tehtyä suuresta järkytyksestä huolimatta. Pesuhuoneen loput seinät saivat toisen kerroksen vetonit MT:ta, kodinhoitohuoneen harkkoseinälle vedettiin myös samaista tasoitetta. Muutamia kipsilevy seiniä kittailtiin ja olohuoneen ja saunan välinen seinä tasoitettiin oikaisulaastilla, kuten myös tasoeron portaiden tausta.
2 kommenttia:

  1. No voihan kurjuus! On se kumma, että sitä oikeaa palasta ei löydy vielä senkään jälkeen, kun asiasta on jo tovi väännetty. Kyllä sapettais! Toivottavasti saatte pian uuden ja oikean ikkunan.

    VastaaPoista
  2. Tämä moka on tapahtunut kuulemma Fenestralla, yrittävät uudestaan. Ehkäpä jo kesällä meillä on oikea sisäpuite tuossa :)

    VastaaPoista