torstai 2. kesäkuuta 2011

Fenestra PRKL! part 5

Viimeisenkin ikkunan puitteet on nyt vaihdettu Kastellin toimesta.
Enää puuttuu yksi runnottu sälekaihdin joka pitäisi tulla ensi viikon alussa.

Ikkunoita pestessä ja noita sälekaihtimien mekanismeja asennellessa huomasin että suurin osa sälekaihtimista piti itse purkaa ja asentaa uudelleen, koska sälekaihtimien nupit eivät osu vastakappaleeseen oikein, ellei pura koko kaihdinta ja asenna uudelleen. En tiedä onko ikkunaan porattu reiät päin vit**a vai mikä on, mutta uskomatonta paskaa tuo tehdas suoltaa.

Muuten Fenestra on varmasti ihan ok mutta älkää missään nimessä ottako sälekaihtimia niihin.
Ikkunat sinänsä toimii hienosti ja ovat tiiviit.

Tänään oli vaihteeksi niin upea päivä, että päätettiin siivota pihamaata, kaikki puujäte yhteen paikkaan, lavat samaan kasaan ja lopuksi vielä polteltiin pahveja.
Aamulla oltiinkin naputeltu ikkunalistoja paikoilleen, kunnes listat loppuivat kesken.
Muutama ikkuna vielä jäljellä. Jalkalistatkin saumattiin, ne ovat samaa laattaa kuin lattiassa, joten samaa saumalaastia laitettiin kuin lattiaankin, alkaa nuo pikkuhommatkin edistyä. Tosin muutamasta huoneesta nuo vielä puuttuvat, kun laatat loppuivat kesken, mutta ovat kuulemma ensi viikolla tulossa ja reklamaation ansiosta no charge..

Seuraavaksi pitäisi sitten saada tuo automaatio kuntoon ja saunaa alkaa rakentamaan juhannusta varten...tuskin kylläkään siihen valmistuu, mutta ainakin kiuas on nyt tilattu Harvian Legend 240 ja siihen kiviä se 200kg....sitä odotellessa.....

1 kommentti:

  1. Kikkis, Mandartania3. kesäkuuta 2011 klo 15.55

    Tää on niin huvittavaa, AINA kun näen että jossain lukee Fenestra, tulee suustani "fenestra perkele". :D ja tiedän että raksaajakaverilla sama juttu. Onneksi meillä on tiivi-ikkunat. :)

    VastaaPoista