maanantai 13. kesäkuuta 2011

Tapahtunutta

Viime viikolla Fenestra toimitti viimeisenkin sälekaihtimen, tämä siis rikkoutuneen tilalle, no kuinka ollakkaan se oli väärä.... he toimittivat perinteisellä mekanismilla olevan kaihtimen, vaikka piti olla integroitu.
No hetken tuota kaihdinta pyörittelin kädessä ja totesin, että tehdään sitten itse, pienellä vaivalla tuosta saa tehtyä integroidun. Kun ei oikeasti enää jaksa reklamoida.

Pesuhuoneeseen saatiin valot ja kattopaneelit paikoilleen.Saunaa ei olla ehditty vielä edes aloittaa, johtunee siitä kun ihan pelkästään ulkona ollessa on hiki virrannut, niin ei ole sauna tullut ensimmäisenä mieleen.

Eli viime viikko on mennyt lähinnä pihalla makoillessa, pitäähän tästä Suomen kesästä nauttia se kun on lyhyt.
Karu arkihan nyt sitten alkoikin, joten saa taas alkaa rakentelemaan taloa valmiiksi.

Asuntovaunukin poistui pihamaalta ja pihaa päästäänkin pian sitten viimeistelemään, tai se varmastikin siirtyy syksyyn, mutta kuitenkin.
Pukkilan kanssa on ollut pientä ongelmaa, lähinnä niiden reklamaatio-laattojen kanssa. Alunperin ne tilattiin n.2 kk sitten, kuukausi sitten soiteltiin perään ja kyseltiin missä ne viipyvät, no Pukkilan myyjä oli luullut, että ovat varastotuote eikä siten ollut edes tilannut niitä. No laattojen piti tulla viimeviikolla, taas kyseltiin missäs ne nyt ovat, niin uskomatonta kuin se vain voi olla, laattamme olivat joutuneet Italiassa junaonnettomuuteen ja siten ovat myöhässä. Mahtavatko olla edes ehjiä?
Tällä viikolla pitäisi sitten saapua perille, ellei sitten laiva ole uponnut....

Verhoja asenneltiin paikoilleen, verhotangoiksi laitoimme tuon suuren scandinaavisen design mekan tuotteet.
Sopivat hienosti purjerengasverhojen kanssa vaikkakin ovat tarkoitettu paneeliverhoille, mutta tangon väri sattui sopimaan hyvin ja ovat hyvinkin pelkistetyt.
Makuuhuoneen valaisin, jollaista en ikinä uskonut hankkivani on saatu paikoilleen ja täytyy sanoa, että vaikkakin se poikkeaa muusta sisustuksesta, niin kyllä se tuonne makuuhuoneeseen sopii todella hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti