sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Kuvat: osa1

Ylätason vessaan on saatu peili paikoilleen, hieman oli asentaminen hankalaa kun peili oli vain muutaman sentin pienempi kuin taustaseinä. Peili hankittiin paikallisesta lasiliikkeestä eikä hinta päätä huimannut. Peili laitettiin alumiinilistoilla ala ja ylä päädyistä kiinni.Alatason vessaan teetettiin myös peili paikallisessa lasiliikkeessä, tähän laitettiin kehykset, koska peili ei ole niin suuri kuin toisessa vessassa.
Viikonloppuna tuli vietettyä yhdistetty huvi- ja hyötyloma Karjaa-Tammisaari-Fiskars suunnalla.
Sieltä tarttui mukaan joitain sisustustavaroita.

6 kommenttia:

 1. Voi miten hyvältä näyttää!! :)

  VastaaPoista
 2. Todella kaunista! :)

  VastaaPoista
 3. Löysin blogiinne Projekteista isoin-blogin kautta, ja jään seuraamaan mielenkiinnolla. Ylätason wc on suorastaan upea, vau! Missä lasiliikkeessä teetitte peilit? Aiemmassa postauksessa kirjoitit liukuovista (alum. kehys ja maalattu lasi), mistä ne hankitte?

  Olemme aloittamassa omaa rakennusprojektiamme Turkuun - tervetuloa vastavierailulle blogiimme!

  VastaaPoista
 4. Kiitämme kehuista, talo on rakennettu oman maun mukaan ja mikäli se jotakuta muuta miellyttää niin sehän on pelkästään positiivista :)

  Musta peltikatto:
  Peilit on teetetty paikallisessa liikkeessä ukin lasi- ja kehysliike http://www.ukinlasi.fi/
  Kaikki kiintokalusteet mukaanlukien nuo kyseiset liukuovet ovat ukin kalusteesta http://www.ukinkaluste.fi/ ja voin kertoa että hintataso verrattuna muihin vastaaviin on todella hyvä.

  VastaaPoista
 5. Kiitos kovasti tiedoista! Matka Uuteenkaupunkiin on suunnitteilla :)
  Edellisestä käynnistä onkin vierähtänyt jo 10 vuotta. Silloin kiersimme antiikkiliikkeitä Uudessakaupungissa ja ympäristössä.

  VastaaPoista
 6. Wow, todella kaunis wc teillä! Projektinne vaikuttaa mielenkiintoiselta muutenkin - jään seuraamaan minäkin.

  Me rakennamme taloa Espooseen ja lämmitysjärjestelmien suhteen on tulossa samantyyppisiä juttuja kuin teilläkin. Tervetuloa käymään: http://villahedda.blogspot.com/

  VastaaPoista