keskiviikko 20. lokakuuta 2010

Edistystä?

Katto saatiin lähes valmiiksi viikonloppuna. Ruukki oli unohtanut toimittaa liitoslistat meidän pulpettikatolle, eli alemman katon seinällenosto listat.
Ne toimitettiin kuitenkin tänään ja nyt sitten odotellaan hieman poutaa jotta voi ne käydä asentamassa paikoilleen.
Viemäriputketkin on melkein asennettu, ylemmän tason vessan putket puuttuvat kuten myös aivan sika hintaiset Unidrain lattiakaivot pesuhuoneeseen. Niitä kun tulee 2 kpl metrin mittaisina niin hinnassakin on sitten neljä numeroa. Noh saadaanpa pesuhuoneeseen 300x600 laatat ;)
Höyrynsulkumuoveja aloitettiin laittamaan yhdelle seinälle, jotta nähdään nokkiiko se vit*n talitintti senkin. Niin meillä on talossa siis jo asukas, joku pirun talitintti käy hakemassa pesäaineksia meidän seinävilloista.
Koska muuten mahtaa alkaa pikkulintujen metsästyskausi? Noista meidän "metsästyskoirista" ei näytä olevan mitään hyötyä, toinen katsoo ihmeissään että "tapa mikä ihmeen tintti?", ja toinen juoksee talosta ulos haukkumaan.
Seuraavaksi pitäisi asentaa myös iv-kanavat yläpohjaan, jotta saa sinne villat ja muovit, ehkäpä viikonloppuna saisi jotakin aikaiseksi. Putkimiehenkin pitäisi tulla tarkastamaan putkiasennukset ennen niiden peittämistä.

1 kommentti:

  1. Onpas hauska lukea tätä blogia kun vuoden päästä ollaan ehkä itse samassa tilanteessa, aletaan rakentaa kastellin moderni 142:sta kunhan saadaan siihen lupa. :) tsemppiä hommiin!

    VastaaPoista