lauantai 2. lokakuuta 2010

Paketti osa 2

Kastellin puuosatoimitus saapui siis jo tiistaina ja kattotuolit saapuivat sitten keskiviikkona.

Nyt on hirvittävä vääntö sitten Kastellin kanssa kuka maksaa kattotuolien siirron naapurin pellolta 100m matkan meidän talon viereen.
Me ilmoitimme Kastellille ettei tilaa ole hirvittävästi vaan tavarat pitää toimittaa nuppi-kuormalla, no puuosatoimitus tuli nuppina, mutta Sepa:lla oli ongelma.
Pituutta noilla kattotuoleilla on melkein 15m.
Sepalta sitten soitettiin etteivät pysty toimittamaan nupilla vaan pitää tulla puoliperävaunulla.
No asiahan on meille aivan sama millä tullaan kunhan perille päästään.
Sepalle sitten ilmoitimme myös tuon ahtaan paikan, joten sieltä luvattiin kirjata ylös ja vakuuteltiin ettei heidän kuljettajat heitä hanskoja heti tiskiin.
Eihän se kuljettaja heittänytkään hanskoja heti tiskiin vaan yritti peräti kaksi kertaa kääntää autoa pihaan.
Totesi sitten vain ettei saa sitä sinne vaikka kuinka yritettiin neuvoa miten sitä rekkaa kuuluu ajaa.
Pelkäsi vain vanteidensa puolesta, ettei vain osuisi kiveen ja meinasi ettei pääse pihalta pois jos sinne ajaa.
Mainittakoon vielä että kuskilla oli ikää n.20v ja taisi olla ensimmäistä kertaa kuskaamassa kattotuoleja.

Ammattikuskit, joille asiasta kerroin ihmettelivät, miksei muka sinne pääsisi, onhan siellä ollut samankokoisia autoja ennenkin.
Myös Kastellin asentajat ihmettelivät kuskin toimintaa.

Nyt Kastellin asiakaspalvelun mielestä meidän pitää kustantaa tuo siirto, koska Sepa on ilmoittanut meille etteivät voi tuoda nuppi-kuormana.??

Tähän mennessä Kastellin kanssa on ongelmia ollut suunnittelussa, jotka tulivat aina myöhässä ja väärin sekä nyt tässä kattotuolitoimituksessa.

Myös perjantaina saapuneissa tavaroissa on huomautettavaa, kun Kastellin vaatii että tavarat nostetaan maasta ylös n.20cm kosteuden vuoksi, niin olimme tehneet pedin noille kipsilevyille ja eristeille, jotta ne nousevat irti maasta, no perjantain toimituksessa oli sitten nuo lavat heitetty pois ja kipsilevyt laitettu vain suoraan maahan. Eristeet oli sitten vain heitetty tien viereen sillä seurauksella että paketit olivat repeytyneet.

Sitten hieman kuvapläjäystä tontilta.
Työmaatoimisto

Kastellin puuosat

Kattotuolit väärässä osoitteessa

Liian ahdas liittymä (6m)?

Kastellin porukan perjantain työt

Kipsilevyt saapuivat perjantaina

kuten myös eristeet

2 kommenttia:

  1. Meillä kanssa Kastellin urakka ja samat ongelmat kuskien kanssa. Olen huomannut että aina on pakko lähteä kiireesti töistä tontille kun joku kuski soittaa (yleensä n. 15 min aikaisemmin) että olisi tavaraa tulossa. Yhden kerran en ehtinyt ja ulko-ovet olikin jätetty lähes keskelle pihatietä, vaikka sanoin puhelimessa että johonkin reunaan. Tai tämä ei liene Kastellin vika vaan kuljetusyritysten.

    VastaaPoista
  2. Niin eihän tuo varsinaisesti ole Kastellin vika vaan heidän tavarantoimittajan/kuskin, mutta kun Kastelli on se taho johon meidän pitää valitukset kohdistaa ja ehkäpä he osaisivat tulevaisuudessa valita yhteistyö kumppaninsa paremmin.
    Täytyy toivoa että jatkossa menee paremmin ettei peltikattoa ole paiskottu mihinkään kivikasaan.

    VastaaPoista