sunnuntai 10. lokakuuta 2010

Tekniikkaa

Lämmitysjärjestelmä tuli valittua.
Päätimme valita tuollaisen Oilon GEOAWB500 varaajan jossa on 2kpl 6kw sähkövastusta, aurinkokierukka ja 2kpl lkv-kierukkaa, sekä paljon yhteitä lämmitykseen.
Siihen liitetään sitten aluksi Savumaxin savukaasujen lto-piippu ja mahdollisesti kierukka takkaan.
Tämä on silloin sähkölämmitteinen talo johon voimme myöhemmin liittää Vilpin tai aurinkolämmön ja tällöin hyödyntää kotitalousvähennykset ja tuet investointi kustannuksiin.


Tuli hommattua Onnimarkkinoilta hieman tavaraa taloon, kun halvalla sai ja sattuipa vielä olemaan sopivia tuotteita tarjolla.
Ilmanvaihtokoneeksi hommattiin Vallox 150 Effect SE VKL 

Keskuspölynimuriksi valitsimme Puzerin Eevan jossa on hieman pienempi pölytilavuus kuin muissa, mutta kokokin on vain murto-osa kilpailijoista. Pitäähän yrittää näitä kotimaisia tuotteita suosia.Sitten hanat jotka eivät enää olekkaan kotimaiset kiitos Oraksen sikamaisen hinnoittelun.
Keittiön hanaksi tulee Hansgrohe Talis s2


Vessoihin tulee Hansgrohen Talis S2 Bidetta


Suihkuhanoiksi valittiin 2 kpl Hansgrohe Croma 100 ShowerpipeLaattoja olemme käyneet hieman katselemassa ja tällä hetkellä suosikit ovat
Lattialaataksi koko taloon lukuunottamatta makuuhuoneita, Pukkilan Altaj 
Kokona 300x600 ja värinä tuo grigio chiaro joka muistuttaa livena sementtiä.


Seinälaataksi pesuhuoneen suihkuseinään Pukkilan Must
Kokona 300x600 ja värinä Ruggine joka on metallinhohto laatta.
Kuvassa laatta näyttää ruskeammalta kuin se todellisuudessa on.Tuo siis yhdelle seinälle ja muualle sitten perus kiiltävävalkoinen kokona 300x600.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti