lauantai 18. joulukuuta 2010

Tämän viikon aikaansaannoksia

Kastellin asentaja kävi torstaina vaihtamassa ikkunoiden väärät sisäpuitteet oikeisiin. Tai väärää niissä oli vain kaihtimet, mutta piti silti vaihtaa puitteet kokonaan.

Lämminvesivaraaja saapui keskiviikkona ja tänään se kannettiin sisälle, eihän se tietenkään mahtunut ovesta sisään joten piti siksi aikaa irroittaa tuo väliaikainen ovi paikoiltaan.

Torstaina kävin vuokraamassa lattianhiomakoneen, koska perjantaina "piti" mennä firman pikkujouluja viettämään. Sain sentään tehtyä diilin, että maksetaan vain kahdesta päivästä, vaikka kone minulla kauemmin onkin, tälläisten asioiden sopiminen suurempien konevuokraamoiden kanssa olisi huomattavasti hankalampaa.
Tänään sitten aloitettiin lattianhionta ja alatason lattia saatiin hiottua kokonaan ja ylätasokin saatiin hiottua puoliksi. Sitä hiontapölyä kyllä piisaa.
Hiomakone

Alataso hiottu


Väliseinäharkot tilattiin ja takasta pyydettiin tarjous, takaksi tulee Tiilerin pikku-jussi.Piipun alkupätkäksi tilattiin Schiedel isokern , tämä tulee siis n.1,5m korkeuteen jonka päälle sitten tulee Savumaxin talteenottopiippu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti