lauantai 4. joulukuuta 2010

Valun jälkeen

Nyt on kosteus hälvennyt, oli itseasiassa jo eilen, jolloin kävin vuokraamassa tuollaisen kuivaimen.Menin sitten suoraan töistä tuota vuokraamaan. Ja kun pääsin raksalle, niin talossa oli lämpöä 40 astetta ja kosteutta vain 35%. Siis turhaan tuli kuivain sitten hommattua. Onneksi ei maksa kuin 9 euroa/päivä, kun vastaava laite on Ramirentissä n.30 euroa/päivä.
Mittailtiin valun korkoa ja vaikuttaa onnistuneelta, heittoa löytyy muutama milli.
Voin todellakin suositella tuota porukkaa, todella hyvää jälkeä syntyy.Oli tuo betoni kuulemma todella kuumaa ja sen kyllä uskoo kun lämpö talossa ei millään tahdo pudota.
Mitään lämmitystä ei ole päällä, kaikki lämpö tulee tuosta valusta.
Tänään tuuletettiin taas taloa ja saatiin tuo mittari illaksi näyttämään tälläistä. Tuo ulkolämpömittari on myös sisällä.

Jatkoimme sitten tuon ulkoverhouksen asentamista, joka muuten on hidasta hommaa kun ensin on telineillä mittaamassa ja sítten tullaan takaisin alas leikkaamaan ja taas ylös kiinnittämään.
On se melko hankalaa vaikka kuinka yrittää sutta tehdä niin priimaa pukkaa...
Telineet tehtiin isän kanssa

Tuossa ei kauan kestänyt


Paneelit on vain pohjamaalissa ja niissäkin jotain likaa varastosta, siitä nuo raidat.
Janita otti kuvan yhdestä makuuhuoneen ikkunanäkymästä. Meillä on kyllä todella suuri ongelma, ei tiedetä mihin kuuseen laitetaan jouluvalot ;)

Nää on meidän maita kaikki
Piti tarkistaa tuo panospuhdistamo, joka on täynnä vettä ettei vain olisi mennyt jäähän, no ei ollut, ei mitään hätää sen suhteen. Pitänee silti siirtää ylimääräiset styroksit sen päälle niin ei sitten ainakaan mene jäähän.
Kurkistettiin samalla salaojan tarkastuskaivoon ja siellä näytti tältä.

2 kommenttia: