perjantai 11. maaliskuuta 2011

Laatat

Laatat saapuivat torstaina, tai siis ainakin osa niistä koska Pukkilalla on pieniä ongelmia toiminnassaan.
Tilasimme 300x600 lattialaattaa yli 100m2 ja samaa laattaa 10x10 koossa n.10m2.
Pukkilalta kuitenkin ilmoitettiin että heillä on tuota 10x10 laattaa vain kakkoslaatuna, että kelpaako se meille.
Ilmoitimme että otamme sen kun oli kerran halvempaakin. No muutama viikko tilauksen jälkeen kyseltiin koska toimitus on ja onko mahdollista saada sitä 10x10 laattaa aikaisemmin, niin kävi ilmi että Pukkila olikin peruuttanut meidän 10x10 laatan tilauksen, ja olivat ilmeisesti myyneet koko erän jonnekkin muualle. Hetken selvityksen jälkeen tuli tieto, että laattaa kyllä saa Italiasta kunhan alkavat taas valmistamaan, mutta ei ole tietoa koska.
Nyt sitten vain odotellaan, josko me joskus noita laattoja saataisiin.

Kuitenkin siis nuo torstaina tulleet laatat piti kantaa sisään, ja kuten arvata saattaa vaikkakin nollakeli olikin niin hikihän siinä tuli. Yksi laattapaketti painaa 31,5kg ja kaikkiaan noita laattoja oli n.3tonnia.



Kastellikin ilmoitteli tuosta väärästä sisäpuitteesta, ettei Fenestra suostu tekemään yläsaranoitua ikkunaa jossa on tuo integroitu sälekaihdin ja tuuletusheloitus, joten he kyselivät kelpaako meille jos tehdään tuo ilman tuuletusheloitusta ja vaihdetaan samalla myös ulkopuite. Tämä on siis ratkaisu jota ehdotin heti alussa, mutta Kastelli ei ollut halukas tähän, nyt kuitenkin meille tarjotaan tätä vaihtoehtoa....no joo kyllä se vissiin sopii, pitääkö kaikki aina tehdä vaikeimman kautta? Tämä reklamaatio on tehty lokakuussa, saataisiinkohan ratkaisu ennen vuosipäivää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti