sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Viikolla tapahtunutta

Takan muuraamista on aloiteltu eli ensimmäinen kerros on saatu muurattua ja seinän läpi menevä teräshormi/savupelti on mitoitettu paikoilleen. Ensi viikolla sitten taas takan kimppuun, jos siihen saisi lisää kerroksia.

takka

Seinä-wc elementtien koteloinnit on saatu hyvään malliin, alatason wc on jo maalattu ja ylätason wc saatu osittain levytettyä.
alatason wc

ylätason wc

Muuten seiniä ja kattoja on kittailtu, hiottu ja maalattu, kohta sekin urakka alkaa olemaan voiton puolella, toivottavasti.
kaikki saumaukset on maalattu jo

kodari on tällä hetkellä kuvasta poiketen jo maalattu
Pesuhuoneen ikkunan reunukset vesieristettiin. Melko tarkkaa hommaa jotta koko ikkuna ei ole vesieristeessä. Hieman huono kuva, mutta etsivä löytää.
ikkunan reunat vesieristetty

Energiavaraaja saatiin paikoilleen kun alusta saatiin laatoitettua ja saumattua, tosin tuossa saumauksessa sattui pikkuinen "vahinko". Avasin saumalaasti pussin heitin kourallisen laastia astiaan ja vedet perään, hieman sekoitusta ja aloin katselemaan että onpa tummaa, no pussissa lukikin tummanharmaa. Aloin siinä sitten pohtia että kyllähän me sitä laastimerkkiä silloin vaihdeltiin, mutta että näin tummaa, josko se sitten vaalenee...
No paskat se oli väärää laaastia oikea olisi ollut harmaa. Onneksi tuo on varaajan alla teknisessä tilassa, joten ei suurta vahinkoa tapahtunut. Laastit vain pitää käydä vaihtamassa.
varaaja paikoillaan ja vedeneristyksen korjaus meneillään

Koska tuntui ettei valmista tule niin otimme yhden "timpurin" ruokapalkalla hommiin.
"timpuri" viistää kertopuun päätä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti